Post by horsmandcompfimak on Feb 23, 2022 13:49:09 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Run Sausage Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Run Sausage Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood palju vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Run Sausage Run! 2022 version ▞▞▞
Paljudele lisadele ja see on nii aeglane, nagu see külmub
Mulle see ei meeldinud väga
Õudne mäng! Nõustun (kuningakoera mängud) arvamusega, sest see on täiendustega üle ujutatud! Üks halvimatest!!!!!!!!😠😠😠😠😠😠😠😠😠🐂
Hea mäng Aga meduusid saavad vihaseks alles siis, kui vorst tuleb. Ja üldiselt on see päris hea
Rakendus on suurepärane! Juhtnuppe on väga lihtne õppida ja see on väga naljakas.See tundub sobilik ka lastele, kuna seal pole verd. Peaksite selle 100% alla laadima!
suurepärane, kuid reklaamidest küllastunud mäng, kestis minu telefonis 2 minutit
Lõbus! Kuid paljudele reklaamidele. Soovin, et oleks võimalus reklaamivabalt osta
See mäng on lõbus ja samas häiriv, ma vihkan seda, kuidas vorsti lõigatakse, kuid see on hämmastav mäng, mulle meeldib see 4 tärni
Olen tõesti segaduses. Laadisin mängu alla, see külmub ja peaaegu ajas mu tahvelarvuti kokku jooksma. Mitte ainult see, vaid ostsin 99 ¢ stardipaketi, sest reklaame polnud vaja taaskäivitada, sest mäng ei reageerinud ja kui ma selle uuesti laadisin, olid kõik mu mündid kadunud. ja ma pidin uuesti reklaamidega tegelema. Kas sa võtsid lihtsalt mu raha siia või jäin millestki ilma? Mõlemal juhul, kui ma desinstallisin, nautige ma arvan, et teie kliente riisuge.
Saate teha paremini, tõesti paremini, niiii palju paremini😑
Planet Bomber! Arcade mvi
Reklaamiaega on rohkem kui mänguaega. Sellest pole kasu, kui teil pole lisatasu. Tõesti tüütud reklaamid. 😪
See on hea mäng, kuid mõnikord läheb see tõrkele. See ei lase mul klõpsata ühtegi nuppu, hoolimata sellest, et tegelane liigub.
Vaatasin kuulutust, et jätkata sealt, kus ma surin. Pärast seda reklaami näitas see mulle teist kuulutust, kuid käivitas mind alguses.
Jookseb kokku niipea, kui kuvatakse ekraan "Puudutage käivitamiseks". (töötab Galaxy S9-ga)
See oleks tõesti lahe, kuid see on aeglane ja liiga palju reklaame, vabandust, aga see on minu jaoks halb 👎
Mäng on natuke lõbus, kuid nii palju reklaame, nagu kohe pärast reklaami ilmumist ilmub hüpikaken ja mäng on nii lihtne, mulle see ei meeldi
Hindan seda mängu 2,5, sest see on vähemalt minu jaoks väga VÄGA viivitatud ja ma arvasin, et see on minu WiFi, kuid kontrollisin ja see oli sisse lülitatud. Nii et kui saaksite seda parandada, oleks see suurepärane meile kõigile, kellel on sama probleem. Kuid jällegi arvan, et mäng ise on suurepärane, kuid ühendus mitte.
See mäng peaks olema kindel 3 tärni mu mäng naerab nii palju ja kustutamine 5 4 3 2 1 0
See on hea mäng, kuid kui mängite ilma WiFita, on parem ilma reklaamideta
Mulle meeldib see mäng nii lõbus ja vorstijooks näeb maitsev välja, see on kohati raske, kuid see tõmbab mind selle poole ja ma armastan erinevaid nahku, minu lemmik on vorst, aga ma armastan ka peekonit ja minu arvates on see naljakas tema nimi. Kevin saan aru lol ja ta on igatahes peekon, ma armastan seda mängu, palun laadige alla nii lõbus
GLITCHY. Tea, kas see on lihtsalt minu telefon, kuid see ei mängi sujuvalt. Ma vihkan seda.
Ma saan aru, et reklaame on vaja, kuid need ilmuvad iga 30–50 sekundi järel, mis ei saa mängust rõõmu tunda. pean rakenduse sulgema ja uuesti avama, et reklaamidest vabaneda, nii et sellest mängust pole minu jaoks kasu.
Run Sausage Run! Žaid. automat. urae
See mäng on lõbus, kuid sellel on palju reklaame
See oli nii hiline, et sain vaevu isegi mängida! Samuti oli palju reklaame. See oli nii tüütu! See küsis pidevalt Google Play uusimat versiooni.
See on lõbus mäng, kus saate oma nahka vahetada erinevatesse piirkondadesse 👍🤩
See on hea mäng, kuid seal on liiga palju tõrkeid. Ja tasemed on üsna lihtsad, kuid üldiselt on see päris hea mäng.
Run Sausage Run! እንቅስቃሴ ያለባቸው ikov
paljudele reklaamidele. Suurepärane mäng, kuigi 5 tärni, kui see oli lisatasuta mäng
See on parim mäng, mida mängida, kui te ei soovi reklaame, kui lülitate lennukirežiimi sisse, see on lõbus ja nauditav, võite jätta viis tärni. Annan sellele viis viiest
Ma arvan, et see on hea mäng, kuid sellega oli palju probleeme
Run Sausage Run! আর্কেড nnki
mu õde proovis ja ta raevus loobus, siis proovisin seda alla laadida ja see ei laadinud alla, nii et kustutasin selle jaoks mängu, kuid see ikkagi ei tööta, mu õde ütles iga kord, kui ta suri, siis ütleb see, et maksa ja kui ta ei puudutanud sasuge kõndis nagu laisk ja kui võistled, juhtub ootamatuid asju ja see jääb maha, kui oled esimene, jääd viimaseks.see ei tohiks tunda verd ja lapsi teravate asjadega, nagu noad, see peaks olema pg mäng, sest vägivald on kirjeldamatu ja nahad on väga kallid.
Liiga palju viivitust, et mäng oleks nauditav selle sõna mis tahes tähenduses.
Ta on nagu vaaldtu vorstike ja peenis
pärast värskendust on viga. enne kui lisa tuleb, ei saa ma nuppu Start ega midagi. plis paranda see ära.
Mäng on omamoodi lõbus..Aga relvi mängus on liiga palju..ma ei suuda seda isegi hästi juhtida...
Väga suur reklaam, muudab mängimise peaaegu võimatuks, reklaamid ilmuvad koheselt ning mängu on raske sulgeda ja taaskäivitada. See võib olla lõbus, kui reklaamid poleks nii agressiivsed. Desinstallitud!!
Mäng, mida viimati mängisin väga raske, oli palju lihtsam kui praegu, isegi esimesel tasemel si ERITI RASKE Ma ei soovita seda rakendust, kui te ei tunne stressi
See on päris lahe, kuid igal tasandil on reklaam
Paar korda lõbus, kuid siis muutuvad tasemed korduvaks, mis muudab asja igavaks... Midagi ei saa teha, kuid tasub proovida.
See mäng on väga sobimatu ja seda ei tohiks mängida igas vanuses lapsed. Ma ei tea, kes maailmas üldse vorsti sobivaks peab, aga ei ole. Kui te ei lõpeta, pean ma oma advokaatidega ühendust võtma. Hea päev!
Annan sellele 3 tärni, sest iga kord, kui võidame selle AD-le ja veebile, kaotame, juhtub sama asi, palun parandage see
Suurepärane mäng lastega mängimiseks, liiga palju reklaame
Lõbus mäng, aga reklaame on nii palju 😡😡😡😡
Kohev naljakas mäng, mida mängida. Teatud hetke pärast muutub üleliigseks, kuid nauditav!
¡Corre, salchicha, corre! Arcade tme
see on nii laggy 🙄😒😒😤 uuuuhhhggg!!!!!😩 Aga vähemalt saan midagi 8or1n9 mängida!!!!! kas sa saad aru, mida ma ütlesin jijiji VABANDUS! Samuti liiga palju reklaame, et ma olen KENA TÜDRUK SIIN!!!! PANNES 2 TÄHNI!!!! 😎😋😁😊