Post by horsmandcompfimak on Feb 23, 2022 13:46:04 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ więcej primogemów hack ▞▞▞
▞▞▞ Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari 2022 version ▞▞▞
Sama gra? Świetny. Ma drobne usterki i błędy (ku mojemu przerażeniu), ale ogólnie jest bardzo uzależniający, zwłaszcza jeśli rywalizujesz z przyjacielem, aby ulepszyć swoje siedliska / mieć lepsze zwierzęta. To upadek? Reklamy. Nie zrozum mnie źle, nie mam nic przeciwko reklamom. Rozumiem, że reklamy dają pieniądze twórcom i pomagają zachować darmową grę. Niedopuszczalne jest to, że reklamy pojawiają się po prawie każdej przejażdżce. To sprawia, że nie można go odtworzyć, jeśli nie jesteś offline
świetna gra. Mam tylko jedną skargę. kiedy nie gram przez miesiąc lub mniej, resetuje to całą moją ciężką pracę. 2 miesiące temu dotarłem do dżungli i okolic dinozaurów. teraz mam tylko zeba, bawoła i słonia. tęsknię za moim galaretką. ;-;
Ta gra jest jedną z moich ulubionych na laptapie. Lepiej działa tu na tablecie, jak wcjodze do mi sie pół godziny włącza się, aby i jak sobie pogram 1 minuta do mnie wywala prosze poprawiać dlateho tszy gwiazdki.😲
Ta gra to kolejny przykład dobrej gry, którą zrujnowała chciwość jej twórców. Sama gra jest świetną zabawą, ale za każdym razem, gdy umierasz, dostajesz reklamę, która jest niesamowicie irytująca, biorąc pod uwagę, jak krótkie mogą być twoje biegi. Sprawili również, że zbieranie monet (które musisz ulepszyć i odblokować w zasadzie przez resztę gry) to absolutny grind. Już na sawannie będziesz musiał ulepszyć zoo 16+ razy (co zwykle kosztuje 250+ monet), gdy zdobędziesz 5-15 na bieg. W skrócie: graj w trybie samolotowym.
Fajna gra
Czemu nie chcę działać!!!😢😖
Świetna gra, ale mam jedną skargę, reklamy zawieszają moją grę i restartują aplikację bez względu na rodzaj reklamy. (jeśli oglądam reklamę za podwojenie monet itp.) To bardzo irytujące i lekko frustrujące, jeśli możesz proszę to naprawić, to byłoby świetne. Dzięki
Zabawna gra, ale całkowicie zrujnowana reklamami. Aha, a także reklamy zatrzymują Twoją muzykę, nawet jeśli je wyciszysz.
Miałem grę przez kilka miesięcy i całkowicie odblokowałem wszystko bez użycia prawdziwych pieniędzy, aby przyspieszyć proces. Naprawdę potrzebuje więcej miejsc do odblokowania i więcej zwierząt
Wogóle się nie włącza gra tylko wyrzuca
Najlepsza gra KIEDYKOLWIEK! Ale dałem 3 ☆ bo po rrrr ma bardzo dużo błędów, np. Znikająca woda, bagi tekstury i dużo innych Pls naprawcię to
To bardzo fajna gra, ale kiedy zatrzymasz grę, postać upadnie, nawet jeśli ją przytrzymasz, i jest dużo reklam. Jest jak reklama za każdym razem, gdy upadasz.
Ta gra jest prosta i bardzo satysfakcjonująca. Wydałem kilka dolarów na nielimitowane misje i jest idealnie!! Jedyny problem, jaki mam, to nowa aktualizacja z okazji piątej rocznicy. Mam tyle waluty w grze, że gra się zawiesiła i teraz nie chce się otworzyć. Nie może przejść przez drugi ekran ładowania bez awarii. Napraw to wkrótce deweloperzy!! Uwielbiam tę grę, ale nie mogę już w nią grać
Super gra i cały czas są jakieś nowe zwierzęta ale wielki wielki minus tej gry na dalsze reklamy. Niemal po każdej grze włącza się reklama. Wkuzające. Dla tego 3 gwiazdki. Ale polecam
CIĄGLE WYWALA ZMIENCIE DO NIE POLECAM CHOCIAŻ FABUŁA JEST OK DAJCIE POPRAWKE DO DAM 5
LAGI
Bardzo fajna gra poleca kocham tą grę
Uwielbiam te grę, ale pieniążki można było, jak łatwiej zdobywać
Gra była świetna i przyjemna, ale teraz jest po prostu nie do zagrania. Spędziłem dużo czasu na oglądaniu reklam. Odinstaluj
Fajna i wciągająca gierka
Gra usunęła wszystkie moje postępy i zakupy. Byłem VIP8 i wszystkie moje rzeczy zniknęły. To jest właściwie kradzież. A gra nie pozwoli mi się z nikim skontaktować, aby to naprawić
To naprawdę fajna gra, uwielbiam zdobywać nowe zwierzęta! Jednak od kilku tygodni staram się uzyskać wsparcie bez odpowiedzi. Nie kupuj dojnej krowy, ona nic nie robi. Ja wciąż. Zarabiaj takie same pieniądze jak przed zakupem.
Bardzo lubię tę grę, daje dużo frajdy, nie ma wielu reklam i nie wymaga internetu. Ale kiedy rozszerzyłem się do dżungli, wyrzuciło mnie to z gry. Teraz, gdy otwieram aplikację, nawet jeśli mam pewność, że mam internet, pojawia się komunikat, że nie mogę zagrać w tę grę, ponieważ pobieranie nie uruchamia połączenia z Internetem. Proszę to naprawić.
Fajna gra
Zdecydowanie fajna i wciągająca gra, ale mam problem z kilkoma rzeczami. 1. Za dużo reklam, ale to nie jest zbyt duży problem i 2. Jeśli zginiesz, gra nie da ci tymczasowego efektu niezwyciężoności, więc jeśli tak się stanie. uszy skałę, jesteś praktycznie martwy. Ale poza tymi rzeczami jest to świetna gra i będę w nią nadal grać!
건 마스터 3D - 거침없이 쏴라 아케이드 vyxg
Gra fajna ale po drugiej ostatniej gre wywala są bagi oraz tekstury są pobagowane
Nie mam nowych zwierząt
Łała łała łała! Dlaczego ta gra nagle zajmuje tyle miejsca?
Niesamowita gra, ale reklamy wymagają poważnej kontroli jakości. Stawka powinna być obniżona do 1 reklamy na 3 gry, a same reklamy wahają się od akceptowalnych do okropnych. Dostałem również reklamy, które wydają się oszustwami, takimi jak reklamy odchudzania i gry, które najwyraźniej wygrywają tysiące dolarów, grając w nie. Reklamy powinny reklamować gry mobilne wyższej jakości, które zainteresowałyby widza grą, a nie odwracać go od ekranu. Ale sama gra jest nadal bardzo fajna.
Samsung galaxy3 po usługi czapniu gry nie gry się sięczki. Oczywiście mam nową wersję. I dlatego daje . Naprawcie do ! Prosze
Ta gra jest prześwietna kto ją poziomy emisji jest genia na
Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari Santai jts
Za durzo to
Zainstalowałem tę grę kilka razy w ciągu kilku lat, ale kiedy po raz pierwszy pobrałem ją lata temu, gra była znacznie lepsza. Niedawno odinstalowałem go z powodu opóźnień i czasu potrzebnego na załadowanie reklamy. Nie mogłem nawet zagrać w jedną grę bez opóźnień. To zabawne i wszystko, ale chciałbym mieć lepsze wrażenia z gry bez opóźnień.
Niesety po zlapaniu swierzaka gra sie tnie ;-;
Ale przydałby się inny model sterowania postaci
Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari Casual ocx
Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari 9+. Endless Runner Animal Game. Featherweight Games Pty Limited. Zaprojektowano dla iPada. Nr 53 w gatunku Action.
Dodaje nigdy się nie ładuje, nawet z najlepszym internetem. To świetna gra, ale trudno zarobić monety, chyba że zakręcisz kołem. Ale nie mogę tego zrobić, bo mam problem z internetem. P.s. Wielokrotnie sprawdzałem swój telefon, więc wiem, że to nie jest moje urządzenie. Tak czy inaczej, świetna gra👌
Fajna gra, ale szybko nudzi
Fajna gierka sterowanie super grafa tez ale pomozcie mi z tym bo mnie ciagle z niej wywala
瘋狂動物園 休閒 mnr
W grze Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari wcielamy się w mistrza rodeo i przemierzamy tereny sawanny, które są zamieszkiwane przez ptaki, słonie i inne
Absolutnie fajna gra, naprawdę mi się podobała. Ale po graniu w nią przez prawie pół miesiąca, oto co mnie zaniepokoiło: Błędy, zdarzają się przypadki, w których efekt biegania bawołu jest nadal obecny w zwierzęciu, nawet gdy już nie biega. Zwierzęta czasami mają tendencję do przechodzenia przez ściany, co naprawdę denerwujące, gdy próbujesz na nim jeździć. I nie tylko to, ale gwiazdy misji, które, jak zakładam, stanowią trudność, są niedokładne, a czasem stosunkowo niemożliwe do ukończenia niektórych misji.
Miałem 4 mapę i gra się zepsuła tekstura stały się niebieskie a drzewa brązowy.Gra fajna, optymalizacja nie
gra do dupy
Gra jest genialna, naprawdę wciągająca i interesująca! Czuję, że w przypadku wyzwań z bossami gra powinna dać ci małą wskazówkę (profilowaną w kierunku zwierzęcia bossa) po x nieudanych wyzwaniach. Kilka razy znalazłem się zagubiony, nie wiedząc, jak to dokończyć. Kolejna sprawa to przypadkowe zgony – nic tam nie było, ale gra zdecydowała, że to koniec i zginąłem. Czuję, że powinien być inny sposób na zdobycie energii, dość często lubię grać w jurajkę, ale energii nie starcza.
Oto dlaczego to 2 gwiazdki. Byłem na górze 4, kiedy nagle, dlaczego gra nie może się otworzyć. to jest 2. to się dzieje. Napraw to albo nigdy nie zagram w twoją cholerną grę
瘋狂動物園 休閒 cyvp