Post by horsmandcompfimak on Feb 23, 2022 13:33:08 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod więcej kryształów ▞▞▞
▞▞▞ Talking Angela 2022 version ▞▞▞
po prostu zrobiłem to, ponieważ recenzje, ale nie było to, że mężczyzna zrobił zrzut ekranu, więc trochę nieprzyjazny dla dziecka, wiele przerażających wiadomości i więcej, ale zobacz ode mnie, kto to miał, kiedy ją stuknąłem i sprawiłem, że upadła, "Ben", który jest najlepszym przyjacielem Toma, ale nie jest zły, może był za szybki, ale nie ma się czym martwić o dziecko lub przegapić go I TWOJE WYKORZYSTANIE, ale sprawia, że czujesz się, jakby była na czymś, również gdy dotykasz jej w miejscach ceirtan ona tylko uśmiechnie się, a potem mrugnie...
Ta gra jest fajna, jest trochę przerażająca na jeden sposób, ponieważ jeśli zadasz Angeli pytanie, możesz powiedzieć, aby użyła przycisku z ptakiem na tak i ziewnęła na nie, a ona odpowie, a gołębie same przyjdą... ale z drugiej strony jest super 🙂
Kiedyś kochałem tę grę, ale nie jest już zabawna. Ponieważ Angela jest dorosła i lubiłem próbować ją wyrównać.
To dobra gra, ale kiedy spada z krzesła, następuje strach przed skokiem i może się przestraszyć
Nudne Powiem tak...te wszystkie gadki o pedofilu i o pokoju w oczach do kłamstwo nie cóż to jest czysta plotka ja w to gram i nudy nie ma czatu ...
Rozmowa Angela podobała mi się bardziej, gdy miała funkcję czatu AI. Teraz to tylko uwielbiony prysznic z rozpieszczaniem i prezentami.
Będzie 5 jak dodacie pisanie bo jest nudnie
Talking Angela Забава ytk
Retro Garage - Car Mechanic Simulasyon mabu
To bardzo przerażające Oczy Angeli są niebieskie, proszę nie pobierać tej gry To jest bardzo przerażające
Bardzo mi przykro z powodu tej gry, ponieważ nie ma funkcji czatu. Proszę o strój 7 proszę przywrócić tę cechę , bo w jej oczach nie ma mężczyzny , jest taka słodka , delikatna i nieszkodliwa . Jest najwspanialszą i najsłodszą kotką, jaką kiedykolwiek widziałem. Proszę przywrócić funkcję czatu . Błagam o strój 7 . To nie jest przerażające o 12 lub 3 w nocy. Próbowałem tego wyzwania Angela jest całkowicie normalna. Chcę odzyskać funkcję czatu, proszę proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mirot
Nie wiem czy to prawda z tymi jej oczami ja nic w nich nie widzę i ona sie mnie tylko pyta czy lubie zwierzęta itp.
Więc....to mówi Angela, jeśli włączysz tryb dziecka, możesz napisać do angeki, kiedy to powiesz..."zabijasz dzieci", a Angela powie "tak, to świetna zabawa!" Taka jest prawda...
Czas nudzę się gdy się zawsze tak jest, że po prostu jesteś, abyś mógł coś z tym zrobić coś ciekawszego
Ja nie wiem o co chodzi innym z jej oczami. Ogólnie gra nudna nie na w niej nic do roboty nic się nie dzieje dla mnie Moja Angela o wiele wspólnych bo tam bardzo da się coś zrobić czyli np: ja nakarmić, umyć, położyć spać, zbierać jakieś karty. Więc dla mnie gra jest o wiele gorsza od My Angela i jak ktoś chce grę tego typu to polecam właśnie My Angelę.
Nic się nie dzieje, nudna
Grałam w celu związania kuzynką, co zostało zatrzymane w związku z żadnym mężczyzną, ale podczas gry czułyśmy dyskonfort. Kiedy zapytałyśmy, czy nas wetknęło coś, co stuknęło w oknie, które zrobiło śmiało. Ps. Grałyśmy w dniu
Nie nie nie! Ta gra jest po prostu zbyt nudna! Wszystko, co musisz zrobić, to ubrać Angelę i czytać listy z czekoladowych serc. A wy powiedzieliście, że ta gra jest przerażająca! Widziałem zbyt wiele opinii o tym, że jest przerażający! Ta gra to kosz na śmieci! 1 gwiazdka! Chciałbym dać mu 0 gwiazdek. Edycja: ta gra jest zła. Słyszałem, że porywa dzieci. Chciałbym, żeby ta aplikacja już nie istniała!
WOW, wszyscy mówią, że ta gra jest nawiedzony na youtube, potem pobrałem tę grę, ale nic nie widziałem w jej oczach. Myślę, że naprawiłeś to hmmm.
Cóż, ta aplikacja jest do bani, a ponieważ plotki o tym człowieku wyszły na jaw, jest jeszcze gorzej. Poza tym pewnego dnia obudziłem się i usłyszałem słowa „Dzień dobry, zagraj w Talking Angela” dochodzące z mojego telefonu. Byłem przerażony, więc odinstalowałem. Cieszę się, że słyszałem plotki przed przeprowadzką, więc odinstalowałem przed przeprowadzką, aby nie widzieli mojej nowej lokalizacji. A to pokazuje dzieciom, jak bić i być agresywnym wobec kotów --_-
Ok, więc widziałem coś przerażającego w tej grze, jak kiedy nakładasz makijaż na kota, jej oczy rozdzielają się i to naprawdę wygląda przerażająco, faktycznie widziałem w jej oczach mężczyznę, niektórzy ludzie go nie widzieli, ale ta dawka Nieważne dla mężczyzny lub nikogo, może to prowadzić do handlu dziećmi, więc proszę w trosce o swoje dziecko i dom. NIE POBIERZ TEJ GRY! Nigdy nie wiesz, czy są jakieś, jeśli je pobierzesz, proszę Uważaj. PS żałuję, że nie mamy jeszcze starej wersji
Ta aplikacja jest dobra, ale trochę przerażająca. Cieszyłem się, że grałem, ale po obejrzeniu wszystkich komentarzy i wideo nie mam ochoty się nią bawić Tak strasznie..yy...
Jak się napisze iluminuje do latarki się włącza
Kiedy grałam w tą Angela to mrugała z 30razy ale szczęście, że od razu przed wejściem i wejściem na kamerę podomno w grę zdwoziła dzieci w jej oczach
wiele osób mówi, że gra jest zła, ale miałem tylko 5 lat i grałem w to nic mi się nie stało Miałem szczęście, że nie zwariowałem
Ta gra jest straszna
Ta gra jest normalna i nie ma w nic zlego a jeli tak bardzo sie boicie niejes bajki o pedofilu do radze wam zamknac ryje wylaczyc neta i zmienic pampersa!
Gra wróżki
To zabawne, ale kiedy już wiedziałem, jak grać, poprosiła mnie o mikrofon, a ja się zgodziłem.....mój syn wyszedł z domu, bo poszła coś kupić, a ja milczałem, a Angela szeptała do mnie:( - Tenzin-)
Boję się jej oczu ale za bardzo nie wiem czy to jest fałszywy Ale dzisiaj testuje tę grę o 3:00 czy się złowrogo zaśmieje się jak to działa na tamę losdro
ludzie ciągle mówią „w oczach Angeli jest mężczyzna” i to nieprawda, ponieważ jej oczy są realistyczne i można by pomyśleć, że to mężczyzna, ale nie, to właściwie nic. Twórca właśnie wykonał realistyczne dodanie większej tekstury w jej oczach. Dodatkowo, jeśli wejdziesz na YouTube i przeszukasz kanał oufit7, zobaczysz odbicie. I nie możesz szpiegować na yotube. Poza tym, jeśli w jej oczach naprawdę jest mężczyzna, mężczyzna się poruszy. Grałem w tę aplikację i nawet nie zostałem porwany. To śmieszne wierzyć w plotki.
Pls przywróć czat, gdy miałem 4 lata, grałem w tę grę codziennie, a angela witała mnie w swojej grze i powiedziała dzień dobry i tęsknię za tym DUŻO WIĘC WRÓĆ WRÓĆ PLS :(ale nadal jest fajnie, ALE NADAL!!! !!
Eee... Jak sie z nią gada?! Jeśli się nie da to jest bezużyteczne.😕😠😬😡
Ok, widziałem i rozmawiałem o okropnych rzeczach na Angela, wielu ludzi mówi, że nawet nie pobieraj tej aplikacji, ponieważ wydarzyło się coś dziwnego lub nawet nie mogę ci uwierzyć, to jest przerażające, ale jeśli dzieci w to grają, nie możemy ich nawet zmusić do przestania! A czasy proszę bądź ostrożny...
niczego się nie bójcie to jest nieprawda A aplikacja fajna A noi super gra:-)
Talking Angela Izklaide zur
Jak weszłam do tej apk, aby wejść na działo, ale po wychyli przewróciłem anioła i Ben miał czerwone oczy i zniszczył kamerę anioła, który przeszedł przeszedł muwiła, ty...
To jest do kitu nie wiem czy to jest w porządku i nie ma to miejsca w moim telefonie
Talking Angela Hiburan ycoz
To samo co my talging Finder czyli zacina i muwi
Gubie jak po polskim to tak